ajaktetoválás

Korral a bőr hajlamos veszíteni a színéből ami egy teljesen természetes folyamat. A szájtetoválásnak köszönhetően újra életet lehet vinni az ajkakba hogy azok dúsabbak legyenek, sőt a száj formáján is lehet javítani ha esetleg lennének aszimmetrikus pontjai ezáltal teljesen arányos szájformát létrehozva.

A szájtetoválás 3 részből tevődik össze, amely 2 alkalommal történik. Az ár melyet ön fizet a teljes ár és mind a három részt magába foglalja.

Konzultáció

Kérném szépen hogy a rúzst vagy szájfényt melyet használ hozza magával ezzel segítve a közös munkát színválasztás tekintetében. A szájának formázását közösen beszéljük meg, az esetleges változtatásokkal együtt. Egy előrajzolóval én felrajzolom önnek a mintát az alapján amiben megállapodtunk.

Természetesen ez nem végleges és bárhogyan lehet rajta korrigálni, illetve csak abban az esetben kezdem el a munkát ha ön már 100%ig elégedett a felrajzolt formával!

kezelés

A száj igen érzékeny terület így a kezelést érzéstelenítéssel kezdjük. Az kezelés tud ezek ellenére is kellemetlen lenni, de természetesen többször meg lehet állni kisebb szüneteket tartva.

Fontos megjegyezni, hogy ugyanez egyénenként változhat, de a szín melyet a konzultáción kiválasztunk kb. 40%-al lesz sötétebb közvetlenül a kezelés után és kb. 2-3 nap után kezd el halványodni.

korrekció

Első kezelést követően előre egyeztetett időpont minimum 4 maximum 12 héttel az első kezelés után, és azt a célt szolgálja, hogy élénkítsük/dúsítsuk a kezelt területet. Erre főleg azért van szükség, mert a bőr sajátosságai miatt nem feltétlenül tartja magában egyenletesen a festéket. 

Ez teljesen természetes hisz minden ember máshogy gyógyul. A korrekció nem kötelező, de minden esetben javasolt.

JELENTKEZZEN BE HOZZÁM SMINKTETOVÁLÁSRA

A kapcsolatfelvételhez töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan keresni fogom! Az űrlap kitöltése nem jár együtt semmiféle kötelezettséggel.