Szemhéjtetoválás

A szemhéjtetoválás a legegyszerűbb módja a szem szépségének kifejezésére, legyen szó akár egy egyszerű szempillasűrítésről a felső szemhéjon vagy egy szép kontúr felső és alsó szemhéjon, egészen a vastag satírozásig, a színek(akár egyszerre 2-3 szín használata is lehetséges) és formák tárháza kifogyhatatlan. A szemhéjtetoválás eredménye a szem valamint a tekintet kiemelése, amely jóval tisztább és aprólékosabb, mint a sima tus vagy ceruza és legnagyobb előnye, hogy nem folyik meg és nem maszatolódik. 

A szemhéjtetoválás 3 részből tevődik össze, amely 2 alkalommal történik. Az ár melyet ön fizet a teljes ár és mind a három részt magába foglalja.

Konzultáció

Megbeszéljük a szemének minden apró részletét, hogy miképpen szokta sminkelni, milyen színeket és formákat kedvel. Ön elmondja, mit szeretne én pedig szakmai tanácsokkal látom el. Miután megvan az elképzelés és a színválasztás, felrajzolom önnek egy előrajzolóval az előzetesen megbeszélteket.

Természetesen ez nem végleges, lehet rajta korrigálni ahányszor csak szeretné a vendég. NAGYON FONTOS hogy soha semmilyen tetoválást nem kezdek el addig, míg a vendég nem 100%-ig elégedett a felrajzolt mintával!

kezelés

A kezelés, érzéstelenítéssel kezdődik, lévén hogy igen érzékeny területen dolgozunk. Többször lehet, szünetet tartani amennyiben a vendég azt kívánja. Fontos megjegyezni, hogy amennyiben a vendég kontaktlencsét visel, megkérném hogy mellőze a viselését érkezéskor, vagy legyen nála szemüveg ugyanis kezelés előtt ki kell venni és a kezelést követően a nap további részében visszatenni már nem szabad!

Kezelés után a szem megduzzadhat, de ennek a látásra gyakorolt élettani hatása még csak időszakosan sincs. A duzzanat a tetoválást követően kb. 1-2 óra alatt húzódik össze.

korrekció

Első kezelést követően előre egyeztetett időpont minimum 4 maximum 12 héttel az első kezelés után, és azt a célt szolgálja, hogy felfrissítsük/élénkítsük a kezelt területet. Az első kezeléshez hasonlóan a kontaktlencse viselési szabályok nem térnek el. A korrekció nem kötelező, de minden esetben javasolt.

JELENTKEZZEN BE HOZZÁM SMINKTETOVÁLÁSRA

A kapcsolatfelvételhez töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan keresni fogom! Az űrlap kitöltése nem jár együtt semmiféle kötelezettséggel.