szemöldök tetoválás

Ha önnek elege van abból hogy minden nap ki kell húznia ceruzával a szemöldökét bármilyen oknál fogva legyen az éveken át tartó túlszedés, ritkuló szőrzet vagy nagyon halvány szín, akkor garantálom hogy gyökeres változást tudok jelenteni az életében egy szemöldöktetoválással.

Most ahhoz a több ezer emberhez szólok, akik önbizalomhiányban szenvednek a szemöldökük kinézete miatt, és tudom, ez nyilván drámaian hangzik, de mégis igaz: Előfordult már önnel hogy azért mondott le egy esetleges családi vagy baráti programot, mert sporttal vagy bármilyen vízzel kapcsolatos? A sminktetoválásnak köszönhetően ez a probléma soha többet nem áll fenn. A változást nem is egyik napról a másikra fogja érzékelni, hanem idővel fog csak rájönni, hogy miként élte az életét azelőtt hosszú éveken keresztül.

A szemöldöktetoválás 3 részből tevődik össze, amely két alkalommal történik. Az ár melyet ön fizet a teljes ár és mind a három részt magába foglalja.

Konzultáció

Az első kezelés előtt történik, amikor is megbeszéljük a szemöldökének minden apró részletét, mi tetszik benne, mi az ami nem, min szeretne változtatni. Ezalatt a beszélgetés alatt gyakorlatilag ön elmondja mit szeretne, én pedig szakmai tanácsokkal látom el. Továbbá megbeszéljük arcának geometriai szabályait, melyek irányadóak a formázás tekintetében 

Miután megvan az elképzelés valamint a szín választás felrajzolom önnek egy előrajzolóval azt amiben megállapodtunk. Természetesen ez nem végleges bárhogyan lehet rajta korrigálni ahányszor csak szeretné a vendég. NAGYON FONTOS hogy soha semmilyen tetoválást nem kezdek el addig míg a vendég nem 100%-ig elégedett a felrajzolt mintával!

Továbbá fontos megjegyezni hogy a „közhiedelemmel” ellentétben a természetes szemöldök szőrszálaknak a tetoválás folyamán bántódása NEM esik! Se nem szükséges eltávolítani a kezelés előtt, se nem hullik ki a tetoválás következtében

kezelés

A kezelés, érzéstelenítéssel kezdődik, hogy az eljárás minél kevésbé legyen kellemetlen majd ezt követően elkezdem a pigmentet betetoválni a bőrbe. Természetesen többször lehet szünetet tartani amennyiben a vendég azt kívánja, a munka közös és végig figyelünk egymásra.

Fontos megjegyezni, hogy ugyanez egyénenként változhat, de a szín melyet a konzultáción kiválasztunk kb. 30%-al lesz sötétebb közvetlenül a kezelés után és kb. 2-3 nap után kezd visszahalványodni a kiválasztott tényleges színhez. A végleges színt pedig kb. a harmadik héten éri el.

korrekció

Ez egy másik időpont, amit előre egyeztetünk minimum 4 maximum 12 héttel az első kezelés után, és azt a célt szolgálja, hogy felfrissítsük/élénkítsük a kezelt területet. Erre főleg azért van szükség, mert a bőr sajátosságai miatt nem feltétlenül tartja magában egyenletesen a festéket. 

Ez teljesen természetes hisz minden ember máshogy gyógyul. A korrekció nem kötelező, de minden esetben javasolt.

RÓLAM MONDTÁK

Ha profizmusról kell, hogy beszéljünk, Őt javasolnám. Türelmes, szakmai, illetve gyakorlati tudása kitűnő. Szívböl ajánlom minden szèpülni vágyó Hölgynek!
Városi Klaudia
Maximális profizmussal elvégzett és teljesen fájdalommentes "szépítés"volt! Nem első alkalommal kaptam az elvártnál sokkal többet! Külön köszönöm a feszélytelen, közvetlen, baráti hozzáállást, Imádtam szó szerint!
Antal Szabina
Ma jártam Chrisnél! Egyszerűen fantasztikus! Az arany keze, talpig úriember. Minden elismerésem, nagyon hálás vagyok neki. Mindenkinek szívből ajánlom !
Demény Ágnes

JELENTKEZZEN BE HOZZÁM SMINKTETOVÁLÁSRA

A kapcsolatfelvételhez töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan keresni fogom! Az űrlap kitöltése nem jár együtt semmiféle kötelezettséggel.

Szemöldöktetoválás ára:

65.000 Ft